/ Hotel og Gh / Addis Flower GH

Addis flower Guesthouse

AFG har to etager med hver tre værelser. Man kan leje en hel etage, hvis man er flere der rejser sammen eller man kan leje et enkelt værelse.
 
The master bedroom på 1. sal er stort med skabsplads og eget badeværelse med brus og kar i et. Værelset ved siden af er også stort og lyst med skabe og balkon. Det deler badeværelse med et lille værelse som ikke kan anbefales, hvis man udelukkende har det. Ovenpå er der to større og et mindre værelse som deler badeværelse samt en fælles balkon. Stueetagen er indrettet med stue/spise/opholdsrum samt køkken, vask, gårdsplads med en lille græsplæne hvor man kan sidde og en lille flisebelagt plads, hvor der kan spilles lidt bold.
 
 
Gæstehuset ligger i et trygt etiopisk middelklassekvarter tæt på lufthavnen, transithjem og ca. 20 minutters kørsel fra Hilton afhængigt af tid på dagen/trafik. Man oplever æsel og gedehyrder og legende skolebørn i gaden. Der bygges i kvarteret, men man kan sagtens gå rundt og handle i de små butikker ligesom at man kan benytte apotek og børnehospital en gade derfra, Mariam, et meget rart og rent hospital med fine engelskkundskaber. Afførringsprøver kan f.eks. nemt, hurtigt og billigt testes der ligesom at man kan købe vitaminer og middel mod dehydrering billigt.
Gæstehuset anbefales varmt af mange som et fint alternativ til TDS omend knap så luksuriøst. Som i resten af byen høres der gøende hunde om natten.

Se også deres egen hjemmeside: Addis Flower Guesthouse