kontaktventeliste

Kom i kontakt med andre på ventelisten til barn/børn fra Etiopien

Det er RIGTIG RART at rejse sammen med nogen - især hvis det er første barn man skal hente. Hvis man er interesseret i at få kontakt til andre på en af ventelisterne, kan man give besked til redaktionen.

Send en mail til etioweb@mail.com. Skriv om du er på ACs eller DanAdopts liste, navn, hvor i landet du/I bor, om det er jeres 1,  2, 3...barn, den nuværende placering på ventelisten og hvad du/I er godkendt til. Herefter vil det blive offentligt her på siden, og så finder man selv ud af hvem man vil kontakte.
 

Kontaktventelisten for adoptanter tilmeldt AC Børnehjælp

Opdateret: jan. 2013

 
Vivi og Kristian(Jylllinge) venter barn nr.2  (0-36 mdr.)  nr. 10
Majbritt og Kim (Hedensted) venter barn nr.2  (0-36 mdr.)  nr. 24
Heidi og Erik(Næstved) venter barn nr.1  (0-36 mdr.)  nr. 47
 

 
 

Kontaktventelisten for adoptanter tilmeldt DanAdopt
Ingen adoptanter tilmeldt denne liste


 Andre ventelister
Tina Bjerglund Lach & Andreas Lach
 
E-mail: tbjerglund@hotmail.com
 
 
 
 
Besked:
Hej! Min tyske mand og jeg staar paa ventelisten til at adoptere et barn fra Etiopien gennem Eltern für Afrika i Augsburg. 
Tina & Andreas (Berlin) står på venteliste til at adoptere et barn fra Etiopien gennem den tyske organisation Eltern für Afrika. De forventer at få barn i forslag sidst i 2012 eller starten af 2013 og vil gerne i kontakt med andre ventende. 

Kontaktventeliste for adoptanter efter barn i Forslag

Har du fået barn i forslag og vil gerne i kontakt med andre. Send da en mail til etioweb@gmail.com med oplysninger om dato for barn i forslag (BIF), alder og køn på barnet/børnene, AC eller DA evt. hvilket børnehjem, evt. retsdato og hvor I landet du/I bor. Husk at sende en ny mail, for at afmelde dig denne liste, når du rejser til Etiopien efter barn.

Etiopienforeningen  | etioweb@gmail.com